N-VA dwingt gemeente tot afsluiting

Op 13 juli 2016, over deze onderwerpen: Ruimtelijke ordening

Bouwvallige lokalen Verbindingstraat : N-VA dwingt gemeente tot afsluiting.

De aandacht van onze N-VA-afdeling voor de uiterst gevaarlijke situatie aan de bouwvallige oude schoolgebouwen in de Verbindingstraat werpt zijn vruchten af : het schepencollege zag eindelijk de ernst van de situatie en het gevaar voor spelende kinderen in, en besliste om onmiddellijk over te gaan tot plaatsing van nadarhekwerk en politielint.

“De afscherming van de bouwvallige gebouwen is een eerste maar noodzakelijke stap,“ aldus N-VA gemeenteraadslid Danny Van Hove, “maar we blijven de situatie van nabij opvolgen. Het is nu immers aan gemeentebestuur om toe te zien dat het sloopbevel wordt opgevolgd.”

Buurtbewoner en N-VA-bestuurslid David Torres reageert opgelucht : “de gevaarlijke situatie baart de buurtbewoners al jaren zorgen. Klachten bij gemeente, politie en brandweer bleven zonder resultaat. Gelukkig heeft N-VA de schouders gezet onder ons protest, met dit eerste positieve resultaat tot gevolg”.

N-VA-voorzitter Bert Verbraeken vult nog aan : "Wij willen constructief meewerken aan het gemeentebeleid en bieden de inwoners een kanaal wanneer zij niet of onvoldoende gehoord worden bij de gemeente. Wij nemen alle opmerkingen WEL ernstig en proberen een oplossing te zoeken en af te dwingen, in het belang van de inwoners van Zwijndrecht en Burcht”.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is